• Servis strojeva

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. posjeduje stručno obučen servisni tim za svu JCB građevinsku mehanizaciju ali također i za sve vrste hidrauličnih čekića. Naše servisno vozilo vrlo brzo i efikasno otklanja kvarove. Naš moto je: Efikasno i brzo!

   

   

   

 • Rezervni dijelovi

  Terra Euro d.o.o. u svome asortimanu nudi originalne djelove za građevinsku mehanizaciju JCB, ali u ponudi imamo i djelove za sve vrste hidrauličnih čekića, gume i gusjenice za sve građevinske strojeve, aluminijske rampe, kopačke i utovarne korpe, zube i ostale djelove.

   

   

   

 • Hidraulični čekići

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. nudi uslugu prodaje rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića, a posjedujemo i stručni servisni tim obučen za popravku kvarova na vašim čekićima, te za redovni servis istih.

   

   

   

 • Savjetovanje klijenata

  Pored servisiranja i prodaje rezervnih djelova Terra Euro d.o.o. nudi i niz drugih usluga vezanih uz građevinsku mehanizaciju. Izdvojili bi smo uslugu savjetovanja kupaca pri prodaji i kupnji rabljenih i novih JCB strojeva.

   

   

Interpart

TerraEuro Login

Tko je Online

Imamo 17 gostiju i nema članova online

O nama

Terra Euro obiteljska je firma koja je osnovana početkom 2004.g. Sjedište tvrtke Terra Euro nalazi se  u Mostaru na adresi Ilićka 51.  Danas smo izrasli u renomiranu tvrtku, čije usluge koristi preko 600 tvrtki u BiH i inozemstvu.

Naša tvrtka posjeduje prodajni tim koji se brine za nabavku i prodaju originalnih i zamjenskih dijelova za sve vrste građevinske mehanizacije i strojeva JCB, te stručni servisni tim osposobljen za servis građevinske mehanizacije JCB i za popravak hidrauličnih čekića. Pored servisa u našoj servisnoj radionici u Mostaru, nudimo i usluge terenskog servisa sa servisnim vozilom na području cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Od 2014. godine postali smo zastupnici za Federaciju Bosnu i Hercegovinu alternativnih djelova za JCB strojeve poznate firme INTERPART iz Engleske.

Trenutna djelatnost tvrtke Terra Euro d.o.o. obuhvaća:
-prodaju originalnih rezervnih djelova i usluge servisa za građevinsku mehanizaciju JCB
-prodaju zamjenskih djelova firme INTERPART za građevinsku mehanizaciju JCB
-prodaju, servis i ugradnju priključaka za sve građevinske strojeve
-prodaju kopačkih žlica i zubi za svu građevinsku mehanizaciju
-prodaju gumenih i metalnih gusjenica te podvozja za sve građevinske strojeve
-prodaju aluminijskih utovarnih rampi
-prodaju i servis hidrauličnih čekića
-prodaju rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića
-terenski servis sa servisnim vozilom
-prodaja guma za sve vrste građevinskih strojeva
-savjetovanje pri odabiru i kupovini novih i polovnih građevinskih strojeva JCB
-prodaja građevinskih strojeva JCB

Terra Euro svoje usluge prvenstveno prilagođava potrebama svojih klijenata, jer je njihovo zadovoljstvo naš primarni cilj i u konačnici – garancija  budućeg rasta i razvoja naše tvrtke. Kvalieteta, pouzdanost, brzina, usluga dostupna od 0-24 h i pristupačne cijene čine Terra Euro najboljim izborom na domaćem tržištu.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete nas kontaktirati u bilo koje doba, a mi ćemo nastojati odgovoriti Vam u što kraćem vremenu.

Radujemo se skorašnjoj suradnji i sa Vama!

facebook Kontaktirajte nas preko Skype-a! GooglePlus Twitter