• Servis strojeva

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. posjeduje stručno obučen servisni tim za svu JCB građevinsku mehanizaciju ali također i za sve vrste hidrauličnih čekića. Naše servisno vozilo vrlo brzo i efikasno otklanja kvarove. Naš moto je: Efikasno i brzo!

   

   

   

 • Rezervni dijelovi

  Terra Euro d.o.o. u svome asortimanu nudi originalne djelove za građevinsku mehanizaciju JCB, ali u ponudi imamo i djelove za sve vrste hidrauličnih čekića, gume i gusjenice za sve građevinske strojeve, aluminijske rampe, kopačke i utovarne korpe, zube i ostale djelove.

   

   

   

 • Hidraulični čekići

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. nudi uslugu prodaje rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića, a posjedujemo i stručni servisni tim obučen za popravku kvarova na vašim čekićima, te za redovni servis istih.

   

   

   

 • Savjetovanje klijenata

  Pored servisiranja i prodaje rezervnih djelova Terra Euro d.o.o. nudi i niz drugih usluga vezanih uz građevinsku mehanizaciju. Izdvojili bi smo uslugu savjetovanja kupaca pri prodaji i kupnji rabljenih i novih JCB strojeva.

   

   

Servis strojeva

Naša servisna služba ima dugogodišnju tradiciju na području servisiranja građevinske mehanizacije, strojeva i opreme. U našem servisu zaposlen je stručni i usko specijalizirani kadar za potrebe servisiranja.

Servisna radionica tvrtke Terra Euro smještena je u Mostaru, a u sklopu servisa je i skladište rezervnih dijelova koji se ugrađuju u građevinske strojeve prilikom servisiranja.

Pored servisa u našoj servisnoj radionici, nudimo i usluge terenskog servisa sa servisnim vozilom na području cjele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Naše servisno vozilo opremljeno je svom potrebnom opremom i alatima, a naši serviseri posjeduju dugogodišnje stručno i radno iskustvo na poslovima održavanja i popravka građevinske mehanizacije.

Terra Euro nudi Vam kompletnu uslugu servisa, prilagođenu Vašim potrebama i radu. Osim strandardnih pregleda, preventivnog održavanja i redovnih servisa, nudimo i kompletnu uslugu dijagnosticiranja i uklanjanja kvarova uz reparaturu svih djelova vaše mehanizacije kao i popravku svih kvarova na Vašim JCB strojevima poput: reparatura mjenjača, diferencijala, hidrauličnih pumpi, prepakovanja cilindara, mjerenja pritisaka te posebno naglašavamo servis i reparaturu svih vrsta hidrauličnih čekića.

Većinu dijelova za uobičajene servise imamo uvijek u skladištu, a za one koji nisu dio standardne ponude garantiramo kratak rok nabavke i isporuke.

Istaknuli bi smo da sve radove vršimo u skladu sa svjetskim standardima i propisima proizvođača.
Pored znanja i dugogodišnjeg iskustva u servisiranju građevinske mehanizacije i strojeva, naša fleksibilnost je jedan od ključeva našeg uspjeha. Zajedno s vama, mi ćemo pronaći odgovarajuće rješenje prilagođeno upravo Vašim potrebama i mogućnostima.

Pri servisiranju bilo kojeg stroja dajemo jamstvo na kvalitetu izvedenih radova te jamstvo za ugrađene djelove u trajanju od pola godine do godinu dana.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

facebook Kontaktirajte nas preko Skype-a! GooglePlus Twitter