• Servis strojeva

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. posjeduje stručno obučen servisni tim za svu JCB građevinsku mehanizaciju ali također i za sve vrste hidrauličnih čekića. Naše servisno vozilo vrlo brzo i efikasno otklanja kvarove. Naš moto je: Efikasno i brzo!

   

   

   

 • Rezervni dijelovi

  Terra Euro d.o.o. u svome asortimanu nudi originalne djelove za građevinsku mehanizaciju JCB, ali u ponudi imamo i djelove za sve vrste hidrauličnih čekića, gume i gusjenice za sve građevinske strojeve, aluminijske rampe, kopačke i utovarne korpe, zube i ostale djelove.

   

   

   

 • Hidraulični čekići

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. nudi uslugu prodaje rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića, a posjedujemo i stručni servisni tim obučen za popravku kvarova na vašim čekićima, te za redovni servis istih.

   

   

   

 • Savjetovanje klijenata

  Pored servisiranja i prodaje rezervnih djelova Terra Euro d.o.o. nudi i niz drugih usluga vezanih uz građevinsku mehanizaciju. Izdvojili bi smo uslugu savjetovanja kupaca pri prodaji i kupnji rabljenih i novih JCB strojeva.

   

   

Rezervni dijelovi za JCB

Jedna od primarnih djelatnosti tvrtke Terra Euro jest prodaja originalnih rezervnih dijelova za svu građevinsku mehanizaciju JCB.


Zastupnici smo za FBiH poznate firme INTERPART  koja se bavi prodajom zamjenskih djelova za JCB strojeve.


Većinu dijelova imamo uvijek u skladištu, a za one koji nisu dio standardne ponude garantiramo kratak rok isporuke. Brza dostava svih originalnih rezervnih dijelova našim kupcima, dokazuje da posjedujemo veliko i organizirano skladište rezervnih djelova na usluzi svojim kupcima. U slučaju da neki rezervni dio nije trenutno na našem lageru, mi garantiramo brzu (u većini slučajeva 24 satnu) dostavu traženog dijela. Ovo čini naš servis brzim i pouzdanim.


Od rezervnih dijelova koje nudmo izdvojili bi smo:

1 FILTERE
 2 ELEKTRO DIJELOVE
 3 DIJELOVE MJENJAČA
 4 DIJELOVE DIFERENCIJALA
 5 DIJELOVE MOTORA
 6 RAZVODNIKE I HIDRAULIČNE PUMPE
 7 ULJA I MAZIVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalieteta, pouzdanost, brz odgovor i  pristupačne cijene čine Terra Euro najboljim izborom na domaćem tržištu.


Obratite nam se s povjerenjem!

facebook Kontaktirajte nas preko Skype-a! GooglePlus Twitter