• Servis strojeva

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. posjeduje stručno obučen servisni tim za svu JCB građevinsku mehanizaciju ali također i za sve vrste hidrauličnih čekića. Naše servisno vozilo vrlo brzo i efikasno otklanja kvarove. Naš moto je: Efikasno i brzo!

   

   

   

 • Rezervni dijelovi

  Terra Euro d.o.o. u svome asortimanu nudi originalne djelove za građevinsku mehanizaciju JCB, ali u ponudi imamo i djelove za sve vrste hidrauličnih čekića, gume i gusjenice za sve građevinske strojeve, aluminijske rampe, kopačke i utovarne korpe, zube i ostale djelove.

   

   

   

 • Hidraulični čekići

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. nudi uslugu prodaje rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića, a posjedujemo i stručni servisni tim obučen za popravku kvarova na vašim čekićima, te za redovni servis istih.

   

   

   

 • Savjetovanje klijenata

  Pored servisiranja i prodaje rezervnih djelova Terra Euro d.o.o. nudi i niz drugih usluga vezanih uz građevinsku mehanizaciju. Izdvojili bi smo uslugu savjetovanja kupaca pri prodaji i kupnji rabljenih i novih JCB strojeva.

   

   

Djelatnost

Terra Euro obiteljska je firma koja je osnovana početkom 2004.g. u Mostaru. Danas smo izrasli u renomiranu tvrtku, čije usluge koristi preko 600 tvrtki u BiH i inozemstvu. Naša tvrtka posjeduje prodajni tim koji se brine za nabavku i prodaju dijelova za sve vrste građevinske mehanizacije i strojeva, te stručni servisni tim osposobljen za servis građevisnke mehanizacije, strojeva i hidrauličnih čekića. Pored servisa u našoj servisnoj radionici, nudimo i usluge terenskog servisa sa servisnim vozilom na području cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.


Trenutna djelatnost tvrtke Terra Euro d.o.o. obuhvaća:
-prodaju originalnih rezervnih dijelova za građevinsku mehanizaciju i JCB strojeve
-usluge servisa za građevinsku mehanizaciju i JCB strojeve
-prodaju, servis i ugradnju priključaka za sve građevinske strojeve
-prodaju kopačkih i utovarnih kašika, žlica i zubi za svu građevinsku mehanizaciju
-prodaju guma, gumenih i metalnih gusjenica, te podvozja za sve građevinske strojeve
-prodaju dijelova i servis za sve hidraulične čekiće
-terenski servis sa servisnim vozilom
-savjetovanje i posredovanje pri kupovini strojeva


Terra Euro svoje usluge prilagođava potrebama svojih klijenata, jer je njihovo zadovoljstvo naš primarni cilj i u konačnici – garancija i budućeg rasta naše tvrtke.  Kvalieteta, pouzdanost, brzina, usluga dostupna od 0-24 h i pristupačne cijene čine Terra Euro najboljim izborom na domaćem tržištu.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti na navedene kontakt osobe, a mi ćemo nastojati odgovoriti Vam u što kraćem vremenu.

Radujemo se skorašnjoj suradnji i sa Vama!

 

facebook Kontaktirajte nas preko Skype-a! GooglePlus Twitter