• Servis strojeva

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. posjeduje stručno obučen servisni tim za svu JCB građevinsku mehanizaciju ali također i za sve vrste hidrauličnih čekića. Naše servisno vozilo vrlo brzo i efikasno otklanja kvarove. Naš moto je: Efikasno i brzo!

   

   

   

 • Rezervni dijelovi

  Terra Euro d.o.o. u svome asortimanu nudi originalne djelove za građevinsku mehanizaciju JCB, ali u ponudi imamo i djelove za sve vrste hidrauličnih čekića, gume i gusjenice za sve građevinske strojeve, aluminijske rampe, kopačke i utovarne korpe, zube i ostale djelove.

   

   

   

 • Hidraulični čekići

  Tvrtka Terra Euro d.o.o. nudi uslugu prodaje rezervnih djelova za sve vrste hidrauličnih čekića, a posjedujemo i stručni servisni tim obučen za popravku kvarova na vašim čekićima, te za redovni servis istih.

   

   

   

 • Savjetovanje klijenata

  Pored servisiranja i prodaje rezervnih djelova Terra Euro d.o.o. nudi i niz drugih usluga vezanih uz građevinsku mehanizaciju. Izdvojili bi smo uslugu savjetovanja kupaca pri prodaji i kupnji rabljenih i novih JCB strojeva.

   

   

Interpart

TerraEuro Login

Tko je Online

Imamo 9 gostiju i nema članova online

Savjetovanje

Tvrtka Terra Euro nudi svojim klijentima jedinstvenu uslugu savjetovanja pri kupnji i odabiru novih ili polovnih građevinskih strojeva.


U slučaju kupovine novoga stroja, rado ćemo sa Vama podijeliti svoje znanje i iskustvo, kao i mišljenje drugih koji posjeduju stroj kakav Vi namjeravate kupiti.


U slučaju kupovine polovnog stroja, naši djelatnici rado će sa Vama detaljno pregledati stroj koji namjeravate kupiti, i dati Vam stručno mišljenje o stanju u kojem se stroj nalazi, procijeniti njegovu vrijednost, procijenti djelove stroja koji ne rade uredno te ih je potrebno servisirati, kao i cjene tih servisa. Naš stručni i servisni tim sposoban je da vrlo brzo intervenira na Vaš upit.


U konačnici, stojimo Vam na raspolaganju kako bi ste izbjegli naknadne troškove za servisiranje i kako bi ste za svoj novac dobili Više!

 
Obratite nam se s povjerenjem!

 

facebook Kontaktirajte nas preko Skype-a! GooglePlus Twitter